Din parc

Care e faza cu oamenii care trebuie sa mangaie toti cainii? Am iesit cu o prietena in parc, si am luat si cainele ei. Din trei oameni, cel putin unul trebuie sa se opreasca, sa mangaie cainele, sa te intrebe ce rasa e, cati ani are, daca stie sa gateasca etc.. Daca nu intreaba ceva, face simpla conversatie: „da, si mie imi plac animalele. Vreau si eu sa iau un caine, dar e sotul meu alergic”.

De ce ne socializam? De aia mi-am luat caine, ca asta nu ma bate la cap. Imi plac animalele pentru ca nu sunt oameni!


La urma-urmei, daca le plac animalele asa de mult, sa isi ia acasa ditamai haita de caini. De ce trebuie sa mangaie cainii altora? Ce, io cand merg pe strada si vad una cu sani misto, ma reped sa o pipai?

In alta ordine de idei, am avut o revelatie. Stiu care e locul perfect pentru o intalnire oarba: parcul!! Pe bune acum, daca iti place persoana cu pricina , poti sa o duci la una din carciumile din perimetru, puteti sta pe o banca sa va cunoasteti mai bine, va puteti da cu barca (voi reveni asupra acestui punct), va puteti plimba sau mai stiu eu ce.

Daca nu iti place, ai unde sa o iei la goana, alei inguste pe care sa iti pierzi urma etc.. Daca e chiar dramatic, poti si sa strigi dupa ajutor.

In sfarsit, daca iti place foarte mult poti sa o duci intr-unul din tufisuri. Si cu aceasta am revenit asupra acelui punct.

Aș putea, la o adică, să îți trimit chestii din astea istețe și pe mail.

Comentează