Cum m-am dus cu flori la fosta

sau

Doamneisusecristoase, Literalmente au sunat anii 2000!

Subtitlul e un citat, de fapt, din Denisa. Că așa știe ea să își manifeste bucuria. 

Nu, nu e fosta mea. Să vă explic. 

Puțini știți, pe și mai puțini vă interesează, dar pe vremuri trimiteam mailuri cu ce scriam pe site. Asta se întâmpla în perioada în care scriam mai des de două ori pe an. 

E, pe vremea aia nu orice prost avea mail. Eram niște proști speciali :) dar la un moment dat mi s-a făcut lene și am denunțat unilateral relația asta. Pe urmă mi s-a făcut lene și de scris. 

Acuma, că tot m-a reapucat cheful de scris, mi-am adus aminte și de abonații mei. Și am zis hei! cu siguranță ar aprecia un strop de inedit in inboxurile lor. Așa că i-am abordat cu un mail – modest și umil, cum e stilul meu. Ca și cum m-aș duce cu flori la o fostă :) 

Nu e corect să se bucure doar ei, așa că vă arăt și vouă mailul, mai jos. 

Welcome to our 2000’s party! 

BOO!
Zi drept, nu te așteptai la asta :)

Pe scurt, m-am decis să îți scriu ca să îți propun să ne reîmprietenim. În esență, să te fericesc din nou cu aceste perle de înțelepciune, aceste mărgăritare retorice, aceste giuvaeruri de umor fin pe care le numim, simplu, „newsletterul lui Painkiller”. Pe lung:

De ce primești mailul ăsta

Pentru că pe vremuri te-ai înscris la newsletterul painkiller.ro. Ca să nu fie niciun dubiu, painkiller.ro e un site de umor. Mă rog, ocazional. Dacă folosești o definiție largă a termenului. OK, e un site. Probabil că pe vremuri mă citeai, că poze nu am prea folosit.

Ce trebuie să faci

Nu „trebuie”, dar poate vrei să te abonezi din nou. Sigur, teoretic prima înscriere e încă valabilă, dar m-am gândit să profit de acest nou început și să mă asigur că ne dorim amândoi relația asta. Ca în Cosmopolitan :) Deci, dacă pasiunea nu s-a stins cu totul, apasă butonul de mai jos și reînscrie-te.

M-am dezabonat de la porcăriile astea încă de prima dată!

OK, există o șansă mică să primești mailul ăsta din greșeală. Nici tehnologia nu era ce e acum, nici eu nu eram treaz chiar tot timpul. Dar nu te panica, pentru că uite

Ce urmează

Suntem în 2019, ai inboxul plin de Emag, Sephora și, posibil, DiscreetShippingDildos. Hei, nu judec. Dar ca să fiu sigur că observi mailul ăsta, o să îl trimit de încă două ori. Dacă te reabonezi, o să mă bucur (dar o să mimez desigur indiferența). Dacă nu, aia e, ne vedem fiecare de drumul lui, te șterg definitiv din listă. Și poate scriu măscări despre tine în toaletele din benzinării, văd eu.

Dar numai magazinele mai trimit newslettere în ziua de azi

Exact! Și eu sunt de părere că, pe lângă promoțiile care te asaltează zilnic, meriți să mai găsești și câte ceva frumos în inbox! Iar dacă asta nu e posibil, măcar un newsletter de la mine.

Pot să intru pe site când vreau eu, de ce să mă mai abonez?

În primul rând, și pe mail poți să intri când vrei tu. În al doilea, poate faci prea multe când vrei tu. Te-ai gândit că poate ai nevoie de un pic de disciplină? În al treilea, poate că trimit pe mail ceva special, ce nu e pe site. Poate, încă nu știu dacă și ce. Fix în clipa asta mi-a venit ideea.

Acestea fiind zise, nu mai rămâne decât să apeși butonul de mai jos și să te reabonezi. Și pe urmă să sperăm amândoi că o să am ce să iți trimit. Ar fi culmea să ne deranjăm amândoi și pe urmă să mă las iar de scris. 


Painkiller


Poză de Pixabay, de pe Pexels

Aș putea, la o adică, să îți trimit chestii din astea istețe și pe mail.

Comentează