Mi-am luat masa de calcat. Acum trebuie sa gasesc alta scuza ca sa nu calc. Eventual aia ca nu vreau sa stric masa de calcat cum am stricat masa de cafea. Pana una alta, vand fier de calcat. Aproape nou, folosit doar odata.

Cred ca incep sa platesc pentru anii de zile in care am facut poante cu, despre si pe seama grasilor. Mai intai am am reparat rezervorul de la toaleta, facandu-l inutilizabil. Dupa aia am facut rost de o galeata, si m-am consolat cu folosirea ei (hei, e vorba de un exercitiu fizic, la urma-urmei. Daca aveti bani de dat aiurea la sala de fitness, problema voastra). Iar acum mi s-a spart galeata. Io radeam cu ei, nu de ei!!!!!

In fine, pentru moment solutia cea mai la indemana este sa ma misc foarte repede, turnand, in medie, un sfert de galeata pe jos, un sfert in cutia matei si jumatate in veceu. Ploaia de blesteme nu pare sa ajute. Acuma, nu mi-e clar ce se intampla, dar proportia este in continua schimbare. Creste procentul de apa de pe jos. Ori se mareste gaura din galeata, ori imi creste mie tensiunea si incep sa-mi tremure mainile, cert e ca asa nu poate continua prea mult. La fel, nici constanta ploii de blesteme nu pare sa ajute. Se pare, de aceea, ca o sa apelez la metode alternative. Vezi ce noroc imens ca am folosit galeata aia atata timp? Am facut brandu’ mare, si acum pot intra cu forta in tavita pisicii.

Ca tot veni vorba de pisica, bag de seama ca toti cunoscutii mei (basca o verisoara si o matusa) ma cred un nenorocit nepasator. Daca va intereseaza, eu am un suflet minunat si sensibil, delicat si timid, iar glumele le fac doar ca sa nu fiu ranit! Mia zis mie Alina, intr-a 10-a. E, care cum afla ca m-am procopsit cu o pisica, ma ia cu intrebari de genul „Cum e sa ai si tu un suflet in casa?” Pai bine ba, io ce sunt in casa aia, taburet? Sau „Ia spune, nu iti aduce mai multa caldura in casa?” Mi-e greu sa imi dau seama. In partea asta de Bucuresti folosim calorifere. Sau, in sfarsit, „Nu credeam ca iti plac animalele. Nu pari tipul care sa aiba pisica.” Nici nu sunt, o tin doar pana imi cumpar o carpa de plus, pentru pantofi.

Acu’ va las. Ma duc sa-mi cumpar nisip igienic pentru pisici.

close

Aș putea, la o adică, să îți trimit chestii din astea istețe și pe mail.