Am fost acuzat ca scriu la fel de rar ca sexul dupa casatorie, asa ca, uite, ca sa compensez va scriu una scurta, ca la 15 ani.

Cica au inchis astia podul de la Cernavoda. Asta ar trebui sa fie o dovada suficienta pentru a le inchide gura carcotasilor: sa nu va mai aud ca autoritatile noastre nu sunt in stare de nimic. Bun, n-am reusit sa construim drumuri noi, dar macar le inchidem pe alea vechi!

Exista multe dovezi de curaj pe lumea asta, dar niciuna ca indrazneala de a merge de la Unirii pana la Universitate, pe jos, cu un carton de oua in mana. Sunt curios ce soi de recompense sexuale il asteptau pe individ, de s-a inhamat la una ca asta.

Am trecut zilele trecute pe langa TNB. Doua tipe pe la 30 si ceva de ani, tocmai descinse dintr-o masina, se tot invitau una pe alta: „Daca vrei sa bei conduc eu la plecare„. „Nu, nu vreau; daca vrei tu sa bei nicio problema, conduc eu la plecare„. Io am incetinit in dreptul lor, dar pe mine nu m-a intrebat niciuna nimic.

Azi dimineata am pierdut autobuzul. Il declar nul.

Tiriac junior da statul roman in judecata, pentru arestul din 2004. Cica Tiriac senior a incercat sa il convinga sa o lase balta, dar juniorul a fost ferm: „Nu! Aici trag linie!

Cu acestea, sa aveti o zi frumoasa ca voi.

Painkiller
Poza de Pixabay de pe Pexels

close

Aș putea, la o adică, să îți trimit chestii din astea istețe și pe mail.