De profundis, XXX

Pe City FM, reclama la aniversarea papusii Barbie. Nu mai sunt nici rockerii ce-au fost.

Slogan Bergenbier: Prietenii stiu de ce.

Slogan Maxi Pet: Animalele stiu de ce.

Slogan O.B.: …..

Ditamai reclama pe un bloc parasit, in Aviatiei: “Aici s-ar putea construi locuinte pentru 50.000 de tineri, daca s-ar incasa toate taxele pe tigari”. 50.000. Nu 100, nu 1.000, nu 10.000. Cred ca stiu care e planul: Incasam banii de taxe si-i dam pe toti lui David Blaine.

Baietii de la Albacher s-au gandit ei bine si au pus, pe cutia de bere, o folie din aluminiu. Cica tine microbii la distanta. O fi, nu zic, dar vodka ii omoara!

Am fost la un botez, recent. A fost cald. Cred ca toata abordarea cu sustinerea vietii sanatoase e gresita; toate reclamele la produse de slabit / alimente dietetice sunt, cumva, pe langa si, per total, cred ca punem gresit problema. Ar trebui sa impanzim orasul de postere cu grasi dansand pe caldura.

Nu remarci, cu adevarat, cat de la moda sunt pantalonii negri si camasa alba, decat cand ai paharul gol si nu stii cui sa-i ceri sa il umple. Cand ies barbatii la un dans, cum ar veni, barbatesc, zici ca si-au bagat chelnerii picioarele si au incins o hora.

Sunt curios cum ar arata o petrecere cu lautari intr-o agentie de publicitate. “De la nas, pentru toata creatia!” “Tot client-service-u’, hai pe ring!”


Imagine de la PublicDomainPictures de pe Pixabay

Aș putea, la o adică, să îți trimit chestii din astea istețe și pe mail.

3 comentarii