10 lucruri de ziua mea

Acusa vine ziua mea. Omenirea intreaga se va uni, din nou, pentru a sarbatori aparitia mea pe lume – eveniment ce avea sa influenteze radical vietile nenumarator oameni. Sau cel putin pe a mea. Sunt constient, desigur, ca eu imi doresc mereu ceva (sau altceva), mai mult, mai nou, mai bun, mai colorat. Si asta pentru simplul motiv ca merit. Dar fiind, cum am spus, o asemenea ocazie speciala, se justifica organizarea dorintelor mele intr-o lista. Care, luati aminte, urmeaza.

1. Un ATV. Quad-bike, precum i se mai spune. Aia da inventie. Ai toata placerea pe care ti-o ofera o motocicleta, plus avantajul de a fi in stare sa ramai pe ea si in stare de ebrietate. Ca s-o zic pe aia dreapta, cred ca e mai usor sa stai pe ea decat sa mergi pe jos dupa o betie. Un „must-have” pentru toti prietenii lui Bacchus.

2. Vecini noi. Cu precadere ala de vizavi. Nu ca as avea ceva cu el, dar parca altfel as incepe ziua daca as vedea in fiecare dimineata, in balconul cu pricina, o tanara domnita intr-o camasuta diafana si cu acea expresie adorabila pe care o au femeile somnoroase. (si care tine, foarte probabil, de faptul ca tin gura INCHISA). Un tip mahmur, cu un tricou spalacit pe el, privind buimac in jur si tragand dintr-o tigara nu reprezinta o dimineata ideala. Faptul ca si el gandeste, probabil, acelasi lucru nu schimba cu nimic situatia.

3. Sa ma agate soferitele cand merg pe strada. Cat timp am fost sofer am apelat la tot arsenalul disponibil barbatului la volan pentru a le face pe trecatoare si pe automobiliste, laolalta, sa se simta admirate, dorite si apreciate. Dar cand vine vorba de fluierat dupa un jeep Mitsubishi de pe peronul statiei de tramvai, ma opresc. E randul lor.

4. Sa invat sa fluier. Ca daca stau si astept dupa ele…

5. Sa mi se aprinda, intotdeauna si fara nici o exceptie, focul. De la prima incercare. Pentru ca alt aplomb ai cand, dupa ce ti-ai dat aere, chiar reusesti sa pregatesti gratarul.

6. Sa se revina la vechiul program Fashion TV. Oameni buni! Bagati-va mintile in cap! De unde pana unde v-a venit idea sa prezentati moda masculina? Inclusiv *fiori* parade in costume de baie?!?

7. Sa puna taietei adevarati in plicurile de supa instant.

8. Sa fie coborat pragul –moral si legal- privind pedofilia la varsta de 5 ani. Nu de alta, dar sa nu se mai uite babele chioras la mine daca ii dau o bomboana une fetite. Care oricum era urata.

9. Cand iese, in sfarsit, noul cod rutier, sa fie pregatit si un manual in stilul benzilor desenate. Cu desene simple, clare, elocvente. Si sa se dea, gratis, cate un manual cu fiecare trusa de farduri.

10. In sfarsit, sper ca ziua mea sa fie inaintea vecinului. Pentru ca n-am chef sa ma trezesc, daca si ala si-o fi pus aceeasi dorinta, cu bagajele in fata blocului.

Gata, astea sunt. Puneti mana pe matanii, papusi voodoo, pisici negre si uleiuri de masaj.
La treaba!

Aș putea, la o adică, să îți trimit chestii din astea istețe și pe mail.

Comentează