Multinationalele sunt prietenii nostri!

Uite se face ca-n vremurile astea de restriste, cand suntem impresurati de Valentini, Dragobeti si martisoare, baietii si fetele de la HP s-au gandit sa ajute un om bun. Din fericire ideea lor despre un „om bun” este foarte relativa, asa ca m-au ales pe mine.

Altfel zis, am participat la concursul Denisei, pe care l-am si castigat. Lucru cu atat mai important pentru mine cu cat, desi merit de cand eram mic, nu am castigat pana acuma niciun concurs. Tin sa multumesc juriului, pentru bun gust, lui HP pentru idee si stelei mele norocoase. O mentiune speciala pentru invatatoarea mea, care a zis ca n-o sa se aleaga nimic de mine – ia spuneti, doamna, ce ati primit de Dragobete?

Un cuvant si despre ceilalti concurenti (care au pierdut cu atata eleganta ca probabil au lecuit-o pe Denisa de alte concursuri): la intrebarea „cum te-ai distrat?” jumatate au povestit ca au facut sex. Pai ba, lectia numarul 1: daca faci sex si cineva rade, e semn ca ceva nu e bine. Ori asta, ori te-a prins cineva tragandu-ti-o cu o grasa.

Mai ramane sa pandesc un concurs cu un premiu negru*, ca e musai sa-mi schimb si eu calculatorul.

Daca nu raspund la telefon zilele urmatoare inseamna ca sunt ocupat cu recunostinta pentru cadoul pe care l-am facut. Va sun eu inapoi, in pauzele de hidratare.

_______________________________

*Un laptop, adica. Negru. Sa nu avem vorbe.

Aș putea, la o adică, să îți trimit chestii din astea istețe și pe mail.

5 comentarii

 • In sfarsit !!!
  Deci da… Acuma sa te vad cum te caieshti, cum te duci la moscheie, cum spargi usa templului… sa te vad cu icoana deasupra patului… cu rosariul dupa tine… Toti amici (ai tai ai mei,… care or fi ei) studenti la teologie… o sa-ti zica: „Uite vezi… asteapta si vei fi raspaltit!” …
  Si gata, am si aranjat pentru tine o comanda de epritrahil si un set de acoperaminte vase sfinte la http://www.vesminte.ro.

  SI…ca sa fie meniul complet… Cand il uzi ?!… macar o cana de cafea pe tastatura… ca asa se poarta !

  aaa… ca era sa uit, ma intreba o colega,… chiar e *neagra? (carcasa laptop-ului, desigur)

 • Sa fie intr-un ceas cu cuc, stimabile. Dupa ce ai ratat hardul ala acu cateva luni, trebuia sa se lipeasca ceva si de matale! Acu….. sa te vaz eu pe tine cum te descurci cu leptzocu….. roz. :D

 • @ OsiriO: Ai dreptate. Uite, promit ca o zi intreaga nu ma leg de grase. Da’ alta zi, ca pentru azi e prea tarziu.

  De udat, putem sa bem un paharel si sa zicem ca asta e pretextul :) iar colegei poti sa-i dai adresa mea, pentru detalii suplimentare.

  @ Mihai: Sa stii! Mai aveam nitel si-l sunam pe Mihai Cioceanu, la radio: „na, ba, ca se poate!”