Uite se face ca-n vremurile astea de restriste, cand suntem impresurati de Valentini, Dragobeti si martisoare, baietii si fetele de la HP s-au gandit sa ajute un om bun. Din fericire ideea lor despre un „om bun” este foarte relativa, asa ca m-au ales pe mine.

Altfel zis, am participat la concursul Denisei, pe care l-am si castigat. Lucru cu atat mai important pentru mine cu cat, desi merit de cand eram mic, nu am castigat pana acuma niciun concurs. Tin sa multumesc juriului, pentru bun gust, lui HP pentru idee si stelei mele norocoase. O mentiune speciala pentru invatatoarea mea, care a zis ca n-o sa se aleaga nimic de mine – ia spuneti, doamna, ce ati primit de Dragobete?

Un cuvant si despre ceilalti concurenti (care au pierdut cu atata eleganta ca probabil au lecuit-o pe Denisa de alte concursuri): la intrebarea „cum te-ai distrat?” jumatate au povestit ca au facut sex. Pai ba, lectia numarul 1: daca faci sex si cineva rade, e semn ca ceva nu e bine. Ori asta, ori te-a prins cineva tragandu-ti-o cu o grasa.

Mai ramane sa pandesc un concurs cu un premiu negru*, ca e musai sa-mi schimb si eu calculatorul.

Daca nu raspund la telefon zilele urmatoare inseamna ca sunt ocupat cu recunostinta pentru cadoul pe care l-am facut. Va sun eu inapoi, in pauzele de hidratare.

_______________________________

*Un laptop, adica. Negru. Sa nu avem vorbe.

close

Aș putea, la o adică, să îți trimit chestii din astea istețe și pe mail.