Experiment

Dat fiind ca mi s-a reprosat, recent, ca nu ma exprim suficient de explicit si ca sensul cuvintelor mele e cel putin ambiguu, in editia de astazi vom face un experiment. Mai exact, este vorba de folosirea unor suporturi vizuale (era cat p-aci sa spun materiale ajutatoare) relevante pentru subiectul in discutie.

Dupa cum publicul meu fidel isi aminteste, acum catva timp m-am apucat sa repar rezervorul de la veceu. Ca urmare directa, in perioada urmatoare am aruncat apa cu o galeata. Dupa care, fara o legatura evidenta, am aruncat apa cu alta galeata. Ca prima s-a gaurit.

Experiment
fig. 1

Alina si Johnny, prieteni apropiati si care, deci, petrec suficiente beri la mine incat sa fie incomodati de situatie, au hotarat sa imi ia cadou un rezervor nou. Oricum scrumierele, CD-urile si parfumurile sunt pentru fraieri.

M-am lasat convins (de perspectiva unei inundatii) sa chem un instalator profesionist sa mi-l monteze. Dar nimeni nu a putut sa impiedice mesterul din mine sa zugraveasca dupa operatiunea respectiva.

Inarmat cu uneltele necesare, cu bere si cu Johnny, am purces la treaba. A fost o zi mare pentru un anume trafalet si o anume drisca (Fig. 1). Asa cum ne certam, acum, cu turcii san e dea inapoi sabia lui Stefan cel Mare, asa o sa se minuneze generatiile viitoare de aceste unelte menite sa fie celebre. Faceti, deci, copii. Viitorul arata bine.

Experiment
fig. 2

Ce mai incolo-incoace, am facut o treaba extraordinara. Chiar ma bate gandul sa renunt la toata abureala cu publicitatea si comunicarea, si sa ma apuc de o treaba serioasa. Daca aveti nevoie de un zugrav, stiti cum sa dati de mine. In figura 2 e prezentat rezultatul ireprosabil al muncii noastre.

Experiment
fig. 3

Iar in figura 3 suntem Johnny si cu mine, in fata capodoperei. (Daca nu se prea distinge e din cauza ca am muncit cu dedicatie, si nu ne-am sinchisit de un strop sau doi de vopsea. Va zic io, stam cu bratele incrucisate si niste zambete foarte mandre pe fata).

Concluzia, in cifre:

2 m2 de perete impecabil;
3 zile de zugravit. si un week-end la mare;
5 pizza;
~ 20 beri;
2 Filme de animatie si unul de actiune;
3 sticle de suc (aveam deja camasile calcate, si trebuiau si fetele sa faca ceva).

Experiment
fig. 4

Fig. 4 – Wilson !!!!….Imi pare rau…imi pare rau. Acu’ serios, a fost o galeata credincioasa si de nadejde, dar mortii cu mortii si vii cu rezervoarele lor cele noi.

Experiment
fig. 5

Fig. 5. – Orice gest merituos trebuie marcat corespunzator. Si cum nu mai ramasese sufficient material pentru o statuie, asta a fost urmatoarea varianta.

P.S. Alina si Johnny, daca cititi asta si, deci, ati vazut poza, nu e nevoie sa imi multumiti. Stiu ca este o surpriza placuta. Hei, nu, serios, modestia nu-si are locul aici.Imaginea din header e a lui Brett Sayles de pe Pexels

Aș putea, la o adică, să îți trimit chestii din astea istețe și pe mail.

Comentează