Think positive

Buna ziua din nou.

Vi s-a intamplat vreodata sa aveti o cunostinta feminina care sa ramana insarcinata? Pentru ca nu stiu de voi dar eu sunt, de felul meu, mai curios. Si ca si cum n-ar fi destul, nici nu prea stau sa ma gandesc inainte sa deschid gura. Cand am aflat ca o domnisoara (heh, vorba vine) a ramas gravida, ma rodea sa aflu cine e tatal, daca stie s.a.. Dupa cum era de asteptat, nu am reusit sa imi tin gura si am trantit-o: „al cui e?”. Drept pentru care m-am ales cu niste priviri rauvoitoare. Si cum eu ma gandesc intotdeauna la publicul meu numeros, m-am gandit sa va scutesc de astfel de momente delicate. De aceea va prezint, in exclusivitate,

Cum sa primesti „bomba”

sau

Ghidul lui Painkiller pentru afisarea de reactii corespunzatoare la vestea unei sarcini


Prezentul ghid se bazeaza pe identificarea corecta a starii de spirit a interlocutoarei sau, daca este cazul, a grupului din care face parte viitoarea mamica. In functie de aceasta stare de spirit va fi aleasa formularea potrivita si stilul adecvat*. Autorul nu este responsabil pentru efectele negative obtinute in urma aplicarii incorecte a ghidului, dupa cum nu este responsabil nici pentru actiunile ulterioare ale interlocutoarei, pentru orice fel de daune materiale sua morale sau pentru copiii in discutie.

Stilul: Naiv
Cum asa?!

Dispretuitor
Stii macar al cui e?

Infricosat
Sper ca nu e al meu!

Investigativ
Oare cand creste mare o sa fie ras in cap si cu cioc?

Compatimitor
Cine s-a nenorocit?

Amuzat
Saracul om, o nenorocire nu vine niciodata singura!

Filosof
Eh, asta e ciclul vietii. Astazi se naste el, maine mori tu…

Superior
Cine s-a zgarcit la prezervative?

Patriot
Presedintele se opereaza si tie iti arde de…facut copii?!?

Catolic
Aoleu! N-as vrea sa fiu in pielea ta cand ii spui preotului!

Ortodox
Cu preotul ala nou, nu?

Moralizator
Vezi? Ti-am zis ca nu merita 9 luni de chin pentru 3 minute de placere!

Statistic
In ce pozitie a fost conceput?

Surprins
Serios? Credeam ca ai mancat mai mult de Paste.

Cinic
Sigur, de parca inainte nu erai destul de grasa.

Deznadajduit
Dumnezeu sa ne ocroteasca de-acuma!

Patern
Sa dispari din casa mea!!!

Pesimist
Mda, doar nu o sa se inmulteasca intelectualii.

Optimist
Poate e doar menopauza.

Sceptic
Pe cine ai imbatat in asa hal?

Mistic
Poate cu vreun miracol sa te mai mariti vreodata.

Intreprinzator
Stiu eu un grup de belgieni…

Resemnat
Ziua devine din ce in ce mai buna. Urmeaza sa-mi zici ca e al meu, nu?

Orgolios
Ah, nu m-ai mintit cand ai zis ca o sa iti aduci aminte toata viata!

Tehnic
De la modelul ala nou de Duracell, la pariu.

___________
* In cazul in care ai probleme cu identificarea corecta a starii de spirit, poti pleca de la premisa ca este o stare de spirit negativa. La urma-urmei, vorbim de o femeie.

____________________________________________________

In alta ordine de idei, sa vedem ce s-a mai intamplat in ultima vreme.

Pai in primul rand, din motive independente de mine, am petrecut mai mult timp la televizor. Lucru care a prilejuit doua revelatii. Prima dintre ele e ca daca o mai tin asa o sa ajung sa citesc CoolGirl, sa ascult Blondy si sa votez cu Becali. Ce mai, daca ma incapatanez sa ma mai uit mult, risc sa ajung fotbalist. A doua revelatie e ca astia arata la televizor cum se sudeaza metalul. Adica sudorii aia nu se uita nici cu coada ochiului la electrod, ci se ascund sub mastile alea negre, in schimb publicul larg poate sa se holbeze dupa voia inimii la flama.

Nu, pe bune, asezati-va comod 5 minute si meditati la asta: cenzuram orice sfarc de femeie, evitam cu orice pret exprimarea vulgara, ne revoltam impotriva violentei de la televizor, in schimb nu avem nici o problema in a ne uita ca idiotii la flacara de sudura. Spuneti-mi si mie, care-i faza?!

O alta revelatie importanta a venit de unde nici nu am asteptam. Dupa o cercetare amanuntita sunt in masura sa afirm, cu toata certitudinea, ca nu pot sa merg pe strada fara sa flutur sacosa ca un idiot. Exact. Daca sunt pe strada si am o sacosa in mana, mai am un pic si zburd ca un retardat. Dupa ce mi-am revenit din starea de stupoare am inceput, evident, sa caut solutii. Tot ce am gasit pana acum e sa imi iau o pereche de pantaloni cu buzunare largi. Ca sa incapa cate doua beri in fiecare.

In sfarsit, m-am hotarat sa imi organizez nitel viata. Stiti cum toti oamenii mari au cate un motto pe care il aplica in viata? E, io nu-s mare inca, dar pare o idee foarte buna sa incep organizarea alegandu-mi un motto. Si, tinand cont de ultima perioada, am hotarat ca motto-ul meu in viata va fi „think positive!”. Unde „positive” este prescurtarea pentru „i’m positive something really bad is just about to happen”.

Aș putea, la o adică, să îți trimit chestii din astea istețe și pe mail.

Comentează