Nu chiar o cronica de film

Fratilor, suntem inca aici!!

Da. De departe cea mai importanta veste este ca lumea nu a luat sfarsit. Cam redundant, daca te gandesti. Ma rog.

Problema este ca acum, ca lumea continua sa existe, trebuie sa dau explicatii in legatura cu alcoolul, curvele si cocaina. Iar oaia cred ca o sa o pastrez.

Pe de alta parte, cica pericolul nu a disparut complet – faza critica a experimentului va avea loc prin octombrie. De aceea am un mesaj pentru toate fetele care m-au refuzat vreodata, cu replici „istete”. Aranjati-va si dati-mi un telefon. Vine sfarsitul lumii, iar eu vreau ce mi se cuvine.

Boon. Zilele astea am o droaie de timp liber. Si cum cu mana in ghips filmele porno nu mai au acelasi farmec, am zis sa incerc si celalalt tip de filme artistice. Nene, greu mai gasesti un film bun zilele astea. Serios. In ritmul asta o sa ajung sa ma apuc io de facut filme…dar ma rog, asta e alta discutie.

Cert este ca dupa ce am nimerit o droaie de porcarii m-am bucurat intens sa gasesc un film misto, respectiv Hancock. Adica, daca ai chef de ceva bazat pe realitate, ai la dispozitie documentarele, nu?

Si cum faptul ca sunt un visator nu se opreste la castiguri la Loto si „tipa aia e moarta dupa mine”, era de asteptat sa ma trezesc gandindu-ma „mama, frate, cat de tare ar fi!”. Ma rog, inainte ca legiunile de fane sa sara sa-mi spuna ca am stofa de super-erou, sa vedem principalele asemanari si deosebiri dintre mine si Hancock .

Deosebire
Omul, sa recunoastem, are super-puteri. De exemplu, el ar fi putut sa o ridice pe grasa aia pe care am vazut-o, de curand, la Pizza Hut.

Asemanare
Niciunul dintre noi nu ar fi avut chef sa o ridice pe grasa. „You should sue McDonalds”. Hahaha!

Deosebire
Hancock se barbierea cu unghiile. Si nu se taia. Eu ma macelaresc si cu cele mai avansate aparate de ras.

Asemanare
Amandoi avem cate un animal care ne reprezinta. Si acum nu zic, si vulturul e misto, cum strabate el inaltimile, cum inspira forta si independenta etc etc. Dar, sincer, cam pierde in fata pisicii mele, care se relaxeaza, tolanita pe canapea, asteptand sa ii treaca mahmureala.

Deosebire
Nici macar daca as fi un om obisnuit nu as avea un nume care sa contina „cock”. Hancock? C’mon. Right now I would have to say „My name is just ‘Cock’, ‘cause I broke my Han”.

Asemanare
Amandoi alegem fetele frumoase. Si care, de obicei, ne refuza, alegand in locul nostru un muritor de rand.

Deosebire
Nene, daca tocmai am stins un apartament in flacari, sunt incins ca dracu si cu hainele pe jumatate arse, in mod sigur nu m-as racori cu inghetata. De fapt, prefer berea si cand afara sunt douazeci de grade, daramite intr-o situatie critica.

Asemanare
Avem suflet de artist. Si eu m-am gandit, de atatea ori, ca luna se afla acolo pentru a desena ceva pe ea.

Deosebire
O inima? Hai sa fim seriosi. Poti desena ABSOLUT ORICE pe luna, iar tu desenezi o inima? E atat de gay incat mai lipseste sa te imbraci intr-un costum mulat, din piele neagra, si sa…ah. Stai.

Nu nene, aici se vede cine are cu adevarat suflet de super-erou! Eu as scrie sau desena ceva care sa le faca viata mai buna oamenilor din lumea intreaga. De exemplu, „nu uita sa cumperi bere” sau „graso, pune hamburgerul jos si misca acasa”.

Si, cea mai importanta deosebire, chit ca poate trece prin ziduri si geamuri, ca zboara, ca trece prin foc, in film nu s-a facut nicio referire la faptul ca Hancock ar fi spart, vreodata, o usa intr-un bar pentru a salva pe cineva. Asta eroism, ba, ca sa zboare poate pana si Taromul!

Aș putea, la o adică, să îți trimit chestii din astea istețe și pe mail.

4 comentarii