De profundis, XXIV

A, am uitat sa va zic o chestie:

Cand eram io la politia rutiera cu moldoveanul meu, am vazut pe acolo un popa care astepta si el sa se elibereze organu’, ca sa dea o declaratie. O fi dat de un moldovean fara niciun dumnezeu.

Am vazut intr-o zi o firma: Cut Smile. Frizerie, cica. Pai daca e asa imi fac si io firma de perdele: (d)Rape Laugh.

S-au facut 10 ani de cand am terminat liceul si se pune la cale o intalnire cu fostii colegi. Te-ai astepta ca toate fetele alea sa fie entuziasmate ca o sa ma vada dupa atata timp. Neah. Zboara mailurile in sus si in jos despre cum sa facem cu mancarea si despre ce carciuma are mancare mai buna. Asta poate insemna doua lucruri: fie fetele astea n-au mai mancat de cand au terminat liceul, fie s-au tot indopat de cand au terminat liceul. La norocul meu, poate ar trebui sa organizam intalnirea la Sala Polivalenta. Ca na, e mai spatioasa, sa avem loc sa ne miscam.

Mai merg la vot doar cand candideaza vreun proprietar de firma de asfaltari. Ca pana acum am avut firme de borduri, firme de flori, firme de iluminat. A venit timpul sa avem si noi asfalt ca lumea pe toate strazile alea luminate, imbordurate si inflorate. Si peste ani, cand o pali farmecul meu, o sa votez un proprietar de bordel. Sa n-aud critici, asta e menirea lor: sa fie-n slujba cetateanului.

De-abia astept sa ramana vreo cunostinta insarcinata. Cadou la nastere, un tricou „I officially became a MILF„. Poate si un tricou pentru ala micu, „Mommy, what does MILF mean?„.

Revin.

Painkiller

Aș putea, la o adică, să îți trimit chestii din astea istețe și pe mail.

2 comentarii